Zsugorfóliák

Zsugorfóliák

Nagy rugalmasságú fóliák biztonságosan alkalmazhatók bármilyen formájú termékek csomagolása esetében. A poliolefin bázisú fóliák nagy szakítószilárdsággal és kiváló zsugorodó képességgel rendelkeznek. Igazán attraktív, az árut kínáló csomagolás valósítható meg a termék alakját tökéletesen követő, átlátszó, csillogó felületű zsugorfóliákkal. Igény esetén akár nyomdázva is. Az élelmiszerek csomagolására kifejlesztett típusok oxigénzárásuknak köszönhetően megnövelik a termék szavatossági idejét. 

Fóliák, amik szemrevaló csomagolást tesznek lehetővé

Szeretne olyan fóliákat vásárolni, amik rendkívül rugalmasan kezelhetőek, és biztonságosan használhatóak bármilyen méretű vagy formájú termék csomagolása esetén? Az Ön számára a zsugorfólia jelenti a lehető legjobb megoldást! Cégünk hosszú évek óta foglalkozik kitűnő minőségű zsugorfólia gyártásával és forgalmazásával.

A készletünkben található zsugorfóliák poliolefin bázisú termékek, melyek a megszokottnál nagyobb szakító- és húzószilárdsággal rendelkeznek, úgy, hogy közben nem veszítenek rugalmasságukból. Mivel megjelenésük is esztétikus, anyaguknak köszönhetően pedig kiválóan követik a formákat és vonalakat, nagyon igényes csomagolást tesznek lehetővé. A zsugorfóliák környezetbarát termékek, nem ártalmasak az emberi egészségre, könnyű használatuk révén pedig számos ipari területen lettek elterjedtek.

Bátran vegye fel szakértő munkatársainkkal a kapcsolatot, és Ön is hamarosan megtapasztalhatja csomagolóanyagaink tökéletes minőségét! Ha kérdése lenne a csomagolástechnika terén, azzal is keressen minket bizalommal!

Ajánlatkérés

  • Egyedi gyártást szeretne?
  • Meglévő termékeinkből vásárolna?
  • Vagy csak érdeklődne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink kézségesen válaszolnak minden kérdésere!

Tanúsítványok

Certification MIR 2018 Certification BRC 2017 Certification KIR 2018