Sztreccsfólia

Sztreccsfólia

Kézi és Gépi szteccsfólia rakatok rögzítésére, csomagolására. Használat során nem recseg, nem szakad, hanem rugalmasan követi a terhelést. Különböző vastagságokban. Kiváló nyúlási tulajdonságokkal rendelkező fólia, automata és félautomata gépekhez is alkalmazható. Rugalmas anyaga ellenáll az ütésnek, az időjárás viszontagságainak, és a kopásnak. A nagy nyúlási tulajdonságának köszönhetően költséghatékony csomagolást, rögzítést tesz lehetővé.

 

Többfunkciós csomagolóanyag: a sztreccsfóliáról röviden

Legyen szó bármilyen raktári területről, az ott dolgozók számára az egyik legfontosabb munkaeszközök a különböző csomagolóanyagok. Ezek legfőképp a meglévő termékkínálat épségéről gondoskodnak, azonban nem számít ritkaságnak az sem, hogy a csomagolóanyagokkal a munkavállalók más munkaeszközeiket védik. Leggyakrabban a sztreccsfóliákat használják fel, ami nem véletlen, ugyanis rendkívül masszív és strapabíró csomagolóanyagnak számítanak, ráadásul többfunkciósak is.

A többfunkciósság abban nyilvánul meg a sztreccsfóliáknál, hogy nem csak az árukészlet védelméről gondoskodnak, hanem a biztonságos szállításról is, köszönhetően tökéletes tapadásuknak, így a termékek szállítása, vagy rakodása közben nem történhet semmilyen baleset, ami az áruk sérülését okozná.

Mivel a sztreccsfóliákat gyakran használják, fogyóeszközöknek számítanak. Ha Önnek is szüksége van a strapabíró, praktikus csomagolóanyagokra, szerezze be kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken

 

Csomagolóanyagok: a strech fólia

Csomagolóanyagok: a strech fóliaA strech fólia egyike a legsokoldalúbban felhasználható csomagolóanyagoknak. Ez az átlátszó fólia, ahogyan a neve is sugallja, jól nyújtható, ezáltal igazán könnyen és gazdaságosan felhasználható. A strech fólia felhasználható gyümölcsök és zöldségek csomagolásához, az építőiparban vagy a nyomdaiparban is.

Lényegében akármit belecsomagolhatunk, beletekerhetünk, mert a strech fólia mindig ugyanúgy viselkedik. Nagyon stabilan tartja a belecsomagolt tárgyat, rugalmasan körülöleli, ezért különösen alkalmas szállításhoz, tároláshoz, csomagoláshoz. Nyúlik, rugalmas, átlátszó, könnyedén, több rétegben is körbetekerhető vele a kiválasztott tárgy, amire szinte rátapad.

Rögzíthetjük vele az árut a raklapra, az nem fog elmozdulni, sőt véd az esőtől, a sérülésektől és az UV sugárzástól is. A strech fólia a piszoktól is védi az árut, de közben azt is lehetővé teszi, hogy bontás nélkül ellenőrizhessük a becsomagolt termékeket, hiszen átlátszó.

Különböző vastagságban kapható, kézi és gépi csomagolásra egyaránt alkalmas csomagolóanyag, amit érdemes mindennapi használatra is beszerezni!

 

Miért érdemes a sztreccsfólia mellett dönteni?

sztreccsfóliaA sztreccsfólia egy rendkívül erősen nyújtható fóliatípus, ami a csomagolás során szinte rátapad a termékre, ennek köszönhetően a fólia megóvja a külső hatásoktól az árut, és nem utolsó sorban biztosítja stabilitását a tárolás során. A sztreccsfólia alkalmas raklapos rakományok rögzítésére is, vagy különböző összetételű termékek biztonságos csomagolására.

A sztreccsfólia átlátszó kivitele lehetővé teszi, hogy a termékeket szemrevételezéssel ellenőrizhessék, az összeállított csomagok megbontása nélkül, ami a legtöbb esetben felgyorsítja a munkafolyamatokat. A sztreccsfólia kézi- és gépi csomagolás esetében is egyszerű megoldást nyújt, így bármilyen szállítmányozási- vagy ipari területen hasznát vehetjük.

Természetesen a sztreccsfóliákból is különböző típusok állnak rendelkezésünkre, a felhasználási terület szerint választhatjuk ki a megfelelő vastagságú változatot.

Válasszon kínálatunkból minőségi sztreccsfóliát, és védje termékeit a külső hatásoktól!

Ajánlatkérés

  • Egyedi gyártást szeretne?
  • Meglévő termékeinkből vásárolna?
  • Vagy csak érdeklődne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink kézségesen válaszolnak minden kérdésere!

Tanúsítványok

Certification MIR 2018 Certification BRC 2017 Certification KIR 2018