Sztreccsfólia

Sztreccsfólia

Kézi és Gépi szteccsfólia rakatok rögzítésére, csomagolására. Használat során nem recseg, nem szakad, hanem rugalmasan követi a terhelést. Különböző vastagságokban. Kiváló nyúlási tulajdonságokkal rendelkező fólia, automata és félautomata gépekhez is alkalmazható. Rugalmas anyaga ellenáll az ütésnek, az időjárás viszontagságainak, és a kopásnak. A nagy nyúlási tulajdonságának köszönhetően költséghatékony csomagolást, rögzítést tesz lehetővé.

Miért érdemes a sztreccsfólia mellett dönteni?

sztreccsfóliaA sztreccsfólia egy rendkívül erősen nyújtható fóliatípus, ami a csomagolás során szinte rátapad a termékre, ennek köszönhetően a fólia megóvja a külső hatásoktól az árut, és nem utolsó sorban biztosítja stabilitását a tárolás során. A sztreccsfólia alkalmas raklapos rakományok rögzítésére is, vagy különböző összetételű termékek biztonságos csomagolására.

A sztreccsfólia átlátszó kivitele lehetővé teszi, hogy a termékeket szemrevételezéssel ellenőrizhessék, az összeállított csomagok megbontása nélkül, ami a legtöbb esetben felgyorsítja a munkafolyamatokat. A sztreccsfólia kézi- és gépi csomagolás esetében is egyszerű megoldást nyújt, így bármilyen szállítmányozási- vagy ipari területen hasznát vehetjük.

Természetesen a sztreccsfóliákból is különböző típusok állnak rendelkezésünkre, a felhasználási terület szerint választhatjuk ki a megfelelő vastagságú változatot.

Válasszon kínálatunkból minőségi sztreccsfóliát, és védje termékeit a külső hatásoktól!

Ajánlatkérés

  • Egyedi gyártást szeretne?
  • Meglévő termékeinkből vásárolna?
  • Vagy csak érdeklődne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink kézségesen válaszolnak minden kérdésere!

Tanúsítványok

Certification BRC 2017 Certification KIR 2013 Certification MIR 2013