Szalagfüles táskák

Szalagfüles táskák

Átlátszó, fehér vagy színes, igény szerinti méretben és vastagságban. Nyomdázva, vagy nyomat nélküli kivitelben.  

A szalagfüles táskák előnyeiről röviden

szalagfüles táskákManapság egyetlen kereskedésből sem hiányozhatnak a különböző, csomagolásra alkalmas eszközök, melyek közül igazi népszerűségnek örvendek a szalagfüles táskák, nem véletlenül, hiszen számos előnyük van és kiváló minőséget képviselnek.

A szalagfüles táskák tág belső térrel rendelkeznek, amibe kényelmesen elférnek a megvásárolt áruk, és tetszőlegesen elhelyezhetőek bennük a termékek. Természetesen a szalagfüles táskák előnyei nemcsak a komfortos tárolási lehetőségben nyilvánul meg, hanem a fülük kialakításában is, hiszen kiválóan illeszkednek a kézbe, így nem törhetik fel és sebesíthetik ki a tenyeret.

Tőlünk különböző típusokban, színekben és méretekben beszerezheti a szalagfüles táskákat, emellett igény esetén üzlete egyedi arculati elemeit is feltüntetjük a termékeken, így nem csupán praktikus csomagoló eszközökhöz juthat, hanem remek reklámfelülethez is!

Biztosítson vásárlóinak komfortos tárolási, szállítási lehetőséget, és éljen a reklámozás lehetőségével is, rendeljen tőlünk bátran!

Ajánlatkérés

  • Egyedi gyártást szeretne?
  • Meglévő termékeinkből vásárolna?
  • Vagy csak érdeklődne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink kézségesen válaszolnak minden kérdésere!

Tanúsítványok

Certification MIR 2018 Certification BRC 2017 Certification KIR 2018