Síkfóliák

Síkfóliák

Orig vagy regranulátból gyártott polietilén fólia. 50 mm-től a 2000 mm-ig csévélve, akár nyomdázva is. 7-től 250 mikron közötti vastagságig.

A testre szabható segítség: síkfólia

Cégünk hosszú esztendők óta, a folyamatos innováció jegyében, és a napról-napra változó ügyfélelvárásoknak megfelelően tevékenykedik a csomagolástechnika területén, és gyárt minőségi csomagolóanyagokat.

A termékeink között található csomagolóanyagok közül kiemelten büszkék vagyunk síkfóliáinkra, amik remek ellenállóképességükkel és rendkívüli megbízhatóságukkal garantáltan hasznos partnerei lesznek munkájában.

A síkfólia valójában polietilén fólia, ami orig vagy regranulátból készül. Talaj- és növénytakarásra vagy promóciós célokra egyaránt használják, az egyik legsokoldalúbb csomagolástechnikai megoldást jelenti. Attól függően, hogy mit fog fedni, különböző vastagságban tudjuk elkészíteni, héttől egészen kétszázötven mikronig, így garantáltan olyan méretű terméket fog kapni tőlünk, amilyenre ténylegesen szüksége van. A síkfólia szagmentes, egészségre teljesen ártalmatlan, és jól bírja a rendkívül alacsony hőmérsékleteket is, ezek a tulajdonságok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az egyik legelterjedtebb fólia legyen a kereskedelem és ipar legkülönbözőbb területein.

Amennyiben Ön is szeretne síkfóliát rendelni cégünktől, bátran vegye fel szakértő munkatársainkkal a kapcsolatot, és érdeklődjön!

Ajánlatkérés

  • Egyedi gyártást szeretne?
  • Meglévő termékeinkből vásárolna?
  • Vagy csak érdeklődne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink kézségesen válaszolnak minden kérdésere!

Tanúsítványok

Certification MIR 2018 Certification BRC 2017 Certification KIR 2018