Piskótafüles táskák

Piskótafüles táskák

Ragasztott vagy hegesztett megerősítésű piskótafüllel vagy betét nélküli kivitelben, különböző méretekben és vastagságokban, átlátszó, fehér vagy színes, nyomdázott vagy nyomatlan változatban. A kisebb méreteket rollos kiszerelésben is gyártjuk.

Masszív csomagolástechnikai eszköz: a piskótafüles táska

piskótafüles táskákMegelégelte a silány minőségű zacskókat, táskákat? Olyan csomagolástechnikai eszközöket keres, melyek masszívak, így hosszú távú befektetésként tekinthet rájuk? Ha igennel válaszol, Önnek biztosan ideális választásnak bizonyulnak a piskótafüles táskák!

A piskótafüles táskák a hagyományos zacskókhoz képest speciális kialakítással rendelkeznek, ugyanis a fülüket saját anyagukból alakítják ki a gyártók egy íves kivágással, ennek köszönhetően kiválóan illeszkednek a tenyérbe és nem szakad le a fülük sem, praktikusak és kényelmesek. Ezek a típusú táskák könnyen raktározhatóak, bármilyen kis helyen elférnek, ugyanis teljesen síkra hajthatóak, így akár több százat is elhelyezhet egymásra rakva.

Piskótafüles táskákkal egyre több helyen lehet találkozni, miért éppen Ön hagyná ki a praktikus csomagolástechnikai eszközöket?

Kínálatunkban csakis minőségi piskótafüles táskákat találhat, melyeket különböző méretekben rendelhet. Fedezze fel választékunkat, tájékozódjon a termékekről weboldalunkról vagy elérhetőségeinken!

Ajánlatkérés

  • Egyedi gyártást szeretne?
  • Meglévő termékeinkből vásárolna?
  • Vagy csak érdeklődne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink kézségesen válaszolnak minden kérdésere!

Tanúsítványok

Certification MIR 2018 Certification BRC 2017 Certification KIR 2018