Élelmiszeripari csomagolóanyagok

Élelmiszeripari csomagolóanyagok

Élelmiszeripari termékek csomagolására használt fóliák. Egyrétegű illetve többrétegű (kasírozott) kivitelben. Társítható műanyag-, alumínium fóliával, vagy akár papírral is, valamint metalizálható. Egyedi nyomdázott kivitelben.

Az élelmiszeripari csomagolóanyagokról röviden

Mivel az élelmiszer csomagolóanyagok legalább annyira befolyásoló tényezők az élelmiszeripari termékek esetében, mint az élelmiszergyártás során felhasznált alapanyagok, nem véletlen, hogy egyre nagyobb figyelmet kap a csomagolóanyagok kiválasztása.

Az élelmiszeripari csomagolóanyagok terén manapság a legfontosabb elvárások, hogy mind a környezetre, mind az emberi szervezetre ne legyenek ártalmasak, továbbá megőrizzék az ételek frissességét, és megakadályozzák a romlás folyamatát. Ahhoz, hogy ezen szempontok teljesüljenek, rendkívül körültekintő gyártási körülményekhez kell igazodni, emellett a legújabb csomagolástípusok alkalmazása előtt több éves kísérleti fázisra van szükség, hiszen csakis így lehet előállítani a tökéletes élelmiszeripari csomagolóanyagot.

Vállalkozásunk az említett szempontokra kiemelt figyelmet fordít, így minőségi szolgáltatás keretein belül biztosíthatjuk ügyfeleink számára az élelmiszeripari csomagolóanyagokat. ISO és BRC minőségbiztosítási előírásoknak megfelelve gyártjuk termékeinket.

Ha további részleteket szeretne megtudni, vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen az ügyfelünk!

Bízza tapasztalt vállalkozásra az élelmiszeripari csomagolóanyagok gyártását!

Aki az élelmiszeriparban dolgozik, tudja, hogy a minőségi termékek előállításához minden apró részletre oda kell figyelni. Nem csak az élelmiszer alapanyagait kell előtérbe helyezni, hanem az árucikkek csomagolását is, hiszen utóbbi jelentős mértékben befolyásolhatja az élelmiszerek minőségét. Ha Önnek is fontos, hogy termékei minőségi élelmiszeripari csomagolóanyagot kapjanak, bízza ránk a gyártását!

Az élelmiszeripari csomagolóanyagok gyártása terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, emellett fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan figyeljük a változásokat, ami a felhasznált csomagolóanyagok tulajdonságait illeti. Ennek köszönhető az, hogy csakis ISO és BRC minőségbiztosítási előírásoknak megfelelő termékeket biztosítunk ügyfeleinknek, amelyek sem a környezetre, sem az emberi szervezetre nem jelentenek veszélyt.

Az élelmiszeripari csomagolóanyagok gyártása terén a rövid határidőre és a kedvező árakra törekszünk, így, ha minket választ, csakis előnyökre tehet szert! Szolgáltatásaink igénybevételéért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tudnivalók az élelmiszeripari csomagolóanyagokról

élelmiszeripari csomagolóanyagokAz élelmiszerek csomagolásának legfőbb célja, hogy a különböző összetételű ételek megőrizzék frissességüket, zamatukat. Napjaink élelmiszeripari csomagolóanyagaival kapcsolatban a fogyasztók részéről elvárás, hogy olyan alapanyagból készüljenek, amelyek nem károsak az egészségre.

Ám sajnos az elvárások ellenére az élelmiszerek csomagolóanyagából oldódhatnak ki egészségkárosító anyagok, amit az élelmiszer és a csomagolás érintkezése okoz. Ahhoz, hogy jelentős mértékben csökkenjenek az egészségkárosító anyagok, az Európai Unió szigorította előírásait erre vonatkozóan. Az előírás szerint a csomagolóanyagokat úgy kell gyártani, hogy az adott felhasználási körülmények között alkotórészeik ne kerüljenek át olyan mennyiségben az élelmiszerekre, ami veszélyezteti a fogyasztók egészségét, vagy elfogadhatatlan változást idéz elő az élelmiszer összetételében.

Élelmiszeripari csomagolóanyagaink garantálják a minőséget, és semmilyen mértékben nem károsítják a fogyasztók egészségét! Bátran forduljon hozzánk!

 

A védőgázas csomagolásról bővebben

Csomagolóanyagok széles választékát ismerjük és használjuk napjainkban, amiket különböző dolgok védelmére, tartósítására lehet felhasználni. Ide tartozik a védőgázas csomagolás is. A védőgázas csomagolás egyik elsődleges célja, amellett, hogy óvja a terméket, az is, hogy meghosszabbítsa annak a fogyaszthatósági, felhasználhatósági idejét.

A védőgázas csomagolás a legmodernebb megoldások közé tartozik. Gondoskodik arról, hogy a termék sokkal tovább megőrizze a szavatosságát és ezzel együtt a minőségét is, valamint a tárolhatósági idejét. Az élelmiszernek nem csak védelmet nyújt, hanem egyedi, dizájnos, megkülönböztetett kinézettel is látja el.

A védőgázas csomagolás fantasztikus előnye, hogy a belsejében a termék, friss, omlós marad, megőrzi illatát, ízét, aromáit, mintha csak most tették volna bele frissen. Ez a hatás a csomagolásba juttatott gázoknak köszönhető, ami jellemzően oxigén, szén-dioxid, illetve nitrogén lehet.

Ha érdeklődik a modern élelmiszercsomagolási megoldások iránt, keressen fel minket bizalommal és tudjon meg többet a védőgázas csomagolásról elérhetőségeink egyikén!

Ajánlatkérés

  • Egyedi gyártást szeretne?
  • Meglévő termékeinkből vásárolna?
  • Vagy csak érdeklődne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink kézségesen válaszolnak minden kérdésere!

Tanúsítványok

Certification MIR 2018 Certification BRC 2017 Certification KIR 2018