Bemutatkozás

Cégünk 2002-ben alakul meg 100%-ban magyar tulajdonban, eleinte elsősorban reklámtáskák kereskedelmével foglalkoztunk. 2004-ben megvásároltuk első konfekcionáló gépünket, ami fordulópont volt a cég történetében.  A folyamatos innováció, a napról-napra változó piaci igényekhez való alkalmazkodás, a legmodernebb technológiák, és a kiválóan képzett szakemberek- csak néhány a meghatározó értékeink közül, ami lehetővé teszi, hogy Megrendelőinket a legkiválóbb minőségű termékekkel megbízhatóan és hatékonyan tudjuk kiszolgálni.

Cégünk sikerét mi sem tükrözi jobban, mint az elmúlt évek alatt elért fejlődés. Jelenleg több mint 100 főnek biztosítunk megélhetést és a gyártási kapacitásunk meghaladja évente a 6000 tonnát. Fő profilunk a polietilén (flexibilis) csomagolóanyagok, elsősorban zsugorfóliák, síkfóliák, tasakok, reklámtáskák gyártása, forgalmazása. 

Társaságunk 2006 Júliusától az ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer szabályai szerint működik, 2017 óta pedig a BRC tanusítvánnyal is rendelkezünk. A gyártás mellett fontosnak tartjuk Partnereink teljes körű szakmai, csomagolástechnikai támogatását is.

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. 2012 óta az ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszer (KIR) mentén tevékenykedünk, így az üzemi primer hulladékot 98%-ban visszadolgozzuk! Elkötelezett hívei vagyunk a szelektív hulladékgyűjtésnek, természetesen ezen belül a polietilén alapú csomagolóanyagok újrahasznosításának.

Képek

Ajánlatkérés

  • Egyedi gyártást szeretne?
  • Meglévő termékeinkből vásárolna?
  • Vagy csak érdeklődne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink kézségesen válaszolnak minden kérdésere!

Tanúsítványok

Certification MIR 2018 Certification BRC 2017 Certification KIR 2018